02.05.2016

NOVÁ GENERACE: VORWERK PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ÚKLIDOVÝ SYSTÉM KOBOLD

Hladká dlažba, plovoucí i dřevěné podlahy se v moderních domácnostech těší rostoucí oblibě. Koberce a pohovky pak dodávají prostoru na útulnosti a pohodlí. O všechny tyto povrchy je nutné pravidelně pečovat. Vorwerk nyní představuje nový úklidový systém s několika nástavci, který kombinuje intuitivní ovládání s nadčasovým designem a hravě si poradí s odlišnými vlastnostmi různých povrchů.

Srdcem úklidového systému nové generace je vysavač Kobold VK200. Nejenže zvládne čistit všechny typy povrchů, jako jsou dlažba, dřevěné podlahy nebo koberce, navíc se pyšní šesti variabilními nástavci, které z něj dělají plně modulární úklidový systém. Zvládne všechny typy povrchů, včetně dřevěných podlah či koberců a stejně účinně a do hloubky vyčistí také čalounění a matrace. Filtrační sáčky FP200 Premium 3v1 zachytí 99,99 % všech částic, které mohou vyvolávat alergie. Od nezávislého testovacího institutu TÜV Nord získaly certifikaci „Vhodný pro alergiky“. Výsledkem je, že systém nečistí pouze povrchy, ale také ovzduší, ve kterém žijete.

INOVATIVNÍ, NADČASOVÝ, ÚČINNÝ

Úklid s vysavačem Kobold VK200 je snadný i díky velice intuitivnímu ovládání. Díky ultrazvukovému sensoru rozpozná automatický elektrický kartáč Kobold EB400 typ podlahy a během 0,7 vteřiny nastaví odpovídající sací výkon, rychlost kartáčů a i vzdálenost kartáče od podlahy. To znamená, že se vysavač pružně přizpůsobí každému povrchu. Vzhledem k použití inovativní technologie duálního motoru má také extrémně nízkou spotřebu, perfektně s ním uklidíte už od 75 wattů. Mnohá vylepšení, jako např. automatický start/stop, přispěla k tomu, že vysavač Kobold VK200 získal nejvyšší hodnocení „A“ pro všechny čtyři kategorie energetického štítku.

Výměna filtračních sáčků nemůže být jednodušší. Nové, skládané filtrační sáčky FP200 Premium se jednoduše vloží do těla vysavače Kobold VK200 a po jeho zapnutí se naplní vzduchem a roztáhne. LED indikace na těle vysavače ukazuje, kdy je sáček třeba vyměnit. Také vyjmutí použitých filtračních sáčků je velmi hygienické.

EXPERT NA KAŽDÝ POVRCH

Nový úklidový systém Kobold VK200 doplňuje šest speciálních nástaveců, které jsou navrženy tak, aby zvládly jakoukoliv domácí výzvu. Od podlah po koberce, přes čalounění po matrace, všechny násavce k vysavači Kobold VK200 skvěle sedí a lze je pohodlně a jednoduše měnit. Díky intuitivnímu designu jsou ihned připraveny k použití.

Bez jakékoliv námahy najednou vysajete a vytřete všechny typy podlah s čističem pevných podlah Kobold SP530 a pouhých 100 ml vody vám bude stačit k perfektnímu výsledku – až na 20 čtverečních metrů bez fleků a šmouh.

DVA V JEDNOM

Čistič koberců Kobold VF200 také skvěle zvládá dva úkoly souběžně a tím zaručuje důkladné vyčištění koberců. Ze svého zásobníku na koberec dávkuje správné množství čisticího sněhu Kobosan a souběžně jej zapracovává do vláken koberce. Zapracovaný Kobosan se nechá jen chvilku vyschnout a můžete jej vysát společně s nečistotami. Tento extrémně důkladný způsob čištění je vhodný i pro alergiky.

Inženýři ve Vorwerku také vyvinuli spolehlivý set na hloubkové čištění matrací. Elektrický kartáč na čalounění Kobold PB440 ve spojení s nástavcem Kobold MP440 společně zapracují čisticí prostředek Lavenia přímo do matrace a poté se práce ujme nástavec Kobold MR440. Ten svými gumovými lamelami uvolní částečky nečistot, odumřelé kůže a výkalů roztočů a okamžitě je vysaje. To znamená, že všichni, nejenom alergici, mohou zase lépe spát.

Existuje celá řada možností, jak zjistit více o nových parametrech úklidového systému Kobold VK200. Objednejte si jeho předvedení přímo u vás doma, zajděte zákaznické centrum Vorwerk, navštivte naše webové stránky kobold.vorwerk.cz nebo nám zavolejte na bezplatnou zákaznickou linku 800 168 987.

O společnosti VORWERK a divizi Kobold

Společnost Vorwerk je rodinná německo-švýcarská společnost, založená v roce 1883. Od počátku má své sídlo v německém Wuppertalu, s rozšířením prodeje do zahraničí pak přibyla mezinárodní centrála ve švýcarském Wollerau. Hlavní činností skupiny je výroba a přímý prodej domácích spotřebičů (vysavače Kobold a varné kuchyňské roboty Thermomix), prémiové kosmetiky (Jaffra), koberců (Vorwerk Teppich) a úpraven vody (Lux Asia) po celém světě. Výroba vysavačů v divizi Kobold byla zahájena v roce 1929 a dnes tato divize patří k předním světovým poskytovatelům řešení pro kvalitní a hloubkový úklid v domácnostech. Všechny výrobky Kobold jsou vyvíjeny v sídle společnosti v německém Wuppertalu, kde také probíhá z velké části jejich výroba. Celkově pracuje ve společnosti Vorwerk 34 000 lidí po celém světě a spolupracuje s ní více než 606 000 obchodních zástupců. Vorwerk působí v 76 zemích světa a v roce 2012 měl obchodní obrat 2,99 miliardy eur. Patří mezi 100 nejhodnotnějších značek v Německu. V roce 2014 byl vyroben 100 000 000. kus vysavače Kobold. V České republice působí Vorwerk v podobě dceřiné společnosti od roku 1992 a její výrobky si za tuto dobu pořídilo více než 320 000 českých domácností.

Pro více informací navštivte www.vorwerk.cz